Sokat lehet hallani, azt a kifogást, hogy egyszerűen nincs idő edzeni a munka és a család mellett. Pedig nagyjából szinte mindenkinek akad napi 20 perce arra, hogy megmozgassa az izmait, ha nem is az edzőteremben, akkor otthon. Hogyan?

Már néhány fekvőtámasz és guggolás is sokat segíthet fitten tartani a szervezetet, hát még egy fekvenyomó pad, ami nagyon sokféle módon használható! Még azok is ismernek egy-két gyakorlatot a fekvenyomó padon, akik a különféle edzőgépek témában nincsenek otthon és nem jártasok a testépítés világában.

Az internet korában néhány nap alatt el lehet sajátítani a fekvenyomó pad megfelelő használatát. A kialakítása kényelmes és minden testmagassághoz egyénileg beállítható. Kétkezes és egykezes súlyzórúddal is végezhetünk gyakorlatokat.

Keresve sem találhatnánk hatékonyabb eszközt a felsőtest izmainak a fejlesztéséhez. Némelyik modellel a lábizmainkat is megdolgoztathatjuk. Egy ilyen multifunkciós fekvenyomópad kiváló megoldást jelent az otthoni környezetben. Az ár-érték arányát figyelembe véve, remek választást jelent.