Akkumulátoros fúró

Nagyon sokszor megesik a szakemberekkel, mesteremberekkel, hogy olyan helyen kell fúrjanak, dolgozzanak, ahol nincs a közelben konnektor vagy épp nehéz a hozzáférés. Ekkor a kisebb méretű akkumulátoros fúró teljes mértékben beválik, hiszen ezt egyszerűen lehet kezelni és áram nélkül is működik. Természetesen csakis akkor lehet komfortosan dolgozni a legrosszabb helyeken is ezzel, ha az akkumulátoros fúró súlya megfelelő.

A modernebb fajták szerencsére igen könnyűek, ezért egy ilyenben biztosan nem csalódik majd az ember. Minél nagyobb a kapacitás és a nyomaték, az akkumulátoros fúró annál nehezebb lesz. Erre jó példa, hogy egy 5,0Ah-s aksi körülbelül a masina súlyának a felét teszi ki. Ezen kívül, a vásárlóknak nagyon sokat számít az ár is.

Aki olcsón szeretne hozzájutni a modern akkumulátoros fúró szerszámhoz, jól jár, ha ellátogat a szerszamkell.hu oldalra. Itt igazán reális áron lehet beszerezni a strapabírásban és teljesítményben remekelő eszközöket. Egy kicsit keresgélve az oldalon rájön az érdeklődő, hogy ezen kívül sok egyéb termék megrendelhető itt.