Ablaküveg fólia

Tegye biztonságossá otthonát, irodáját egy a Magyar Biztosítók Szövetsége által ajánlott termékcsaláddal! A LLumar ablaküveg fólia számos előnnyel rendelkezik, így nem véletlen, hogy hivatalos ajánlást kapott. Akár a céges iratokról van szó, akár az otthonában tartott értékekről, a védelem mindenképpen fontos.

Az említett termékcsalád kimagasló mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik. Megerősíti az ablakokat, amelyek nehezebben lesznek áttörhetőek, miközben biztosítják a tökéletes kilátást, mindenféle zavaró hatás nélkül. Az ablaküveg fólia rendelhető színes kivitelben is, amely további előnyökkel rendelkezik az átlátszó verzióhoz képest.

Ide tartozik a hő-, UV- és fényvédelem, amellyel még spórolni is tud a villany- és a fűtésszámlákon, továbbá jelentős energiamegtakarítás érhető el. Az anti-graffiti terméktulajdonságnak köszönhetően, az esetleges rongálási károk helyreállítási költségei is csökkenthetőek, mivel nem az egész üvegfelelületet kell kicserélni, elég csupán egy új fóliát felrakatni és kész is.