Speciális iPhone tokok
Speciális iPhone tokok

Az iPhone telefonok most is külön kategóriát képeznek, viszont volt idő, amikor csak egyetlen modell létezett. Az volt a nagybetűs iPhone, ami egyet jelentett a minőséggel és nem volt vetélytársa a mobilos piacon. Azóta már annyi variáns létezik, hogy lassan nehéz lesz számon tartani.

Az iPhone XS tok megjelenése sokaknak nagyszerű hír, mert az Apple kiváló eladásokat produkált ezekből a modellekből is. Az óriáscég csupán por- és vízállóság elleni védelemmel látja el a termékeit, csak úgy, mint a legtöbb gyártó.

Az ütődések ebben az esetben is problémát jelentenek. Bár ezeket a készülékeket nem arra tervezték, hogy kemény körülmények között legyenek használva, nem lenne rossz, hogyha egy kicsit jobban bírnák a strapát. Igaz, akkor is jól jönne egy iPhone XS tok, a húzós helyzetek elkerülése miatt.

Az Android szabadabb felhasználást tesz lehetővé, míg az iOS OS sokkal kötöttebb, ezért a személyre szabhatóságot másként kell megoldaniuk a felhasználóknak. Hogyha egyedivé szeretnék tenni a készüléket, akkor érdemes az iPhone XS tokot választani.