Karib tengeri nyaralás
Karib tengeri nyaralás

A Karibi-szigetek kedvelt úti célja az igényes, kellemes pihenést kereső megfáradt lelkeknek. A Karib tengeri nyaralás hallatán azonnal a kéklő ég, a hétágra sütő Nap, a lágyan cirógató szellő, a fehér homokos, pálmafákkal tarkított tengerpart képe idéződik fel bennünk.

Az évente több millió turistát vendégül látó térség kétségkívül az egyik legegzotikusabb helye a Földünknek. De vajon a Karib tengeri nyaralás mióta örvend ekkora népszerűségnek? A történetünk az 1700-as évekre nyúlik vissza. A Nevisben nyílt akkoriban az első szálloda és a tehetős amerikaiakat látta vendégül, ám a kitörő lelkesedés láttán az infrastruktúra fejlődése is villámgyorsan megindult.

Sorra nyíltak a szállodák és a motelek, kielégítvén azt az igényt, amit a Karib tengeri nyaralásra vágyók támasztottak, ezen valóban édeni szépségű hely iránt. Ma már a szállodafejlesztéseknek, a számtalan szórakoztató és szolgáltató egységeknek hála, a Karib tengeri nyaralás olyan luxuskörnyezetet kínál, ami valóban feledhetetlenné teszi a pihenéssel eltöltött időt.