vitrage függöny
Vitrage függöny

A minden téren ideális függöny megtalálása bizony nem egyszerű, hiszen ez nem csupán a funkcióját tekintve kell tökéletes legyen, hanem esztétikailag, külsőleg is passzolnia kell az adott szoba többi elemével. Szerencsére könnyű helyzetben vannak azok a vásárlók, akik a vitrage függöny felé húznak, hiszen ez a kategória számtalan modellt tartogat.

Ott van a Jacquard vitrage függöny, aminek a neve igazából nem is a felhasznált matériára utal, hanem a speciális szövési technikára, amit az előállítás során alkalmaznak. Ennek hála lesz a végeredmény az a csodaszép, egyedi és komplex drapéria, amelyiket hazánkban is olyan sokan szeretnek.

Ez minden bizonnyal beválik a kézi horgolás kedvelőinek, hiszen ennek az elkészítési módja nagymértékben hasonlít ehhez. A technológia rugalmasságának köszönhetően, mindig képes lépést tartani a legújabb trendekkel. Éppen ezért, a vitrage függöny jól megy egy rusztikus ház bármelyik szobájához, illetve remekül passzol egy korszerű lakás mindegyik helyiségéhez is.

Nem lehet megfeledkezni a voile vitrage függöny típusról sem, amelyik kevésbé fényáteresztő, mint a sable, a sűrűbb szövése miatt, de épp ennek hála, a könnyű szövött függönyök közül az egyik legkönnyebben kezelhető. A termékek megvehetőek a Piramis bolttól.

Ez természetesen egy professzionális karnis webáruház is, ami érthető valamilyen szinten, ugyanis a függönyökhöz ez is elengedhetetlen. Nyilván a kiváló függönykarnis kiválasztása több tényező számba vételével történik. A karnis webáruház felkészült csapata segíthet kiválasztani a leginkább megfelelőt.

A karnis webáruház szakemberei felhívják arra a figyelmet, hogy a beszerzés előtt a kliensnek tudnia kell, hogy milyen szerepe is lesz a függönynek. Az sem mindegy, hogy hol kap helyet a kellék, és milyen súlyú árnyékolót kap ez.

Mégis, sokszor a nyílászáró mérete határozza meg a függönyrúd minimális hosszát, a maximális méretét pedig a helyiség szélessége. Szerencsére a karnis webáruház munkatársai a legtöbb esetben egy rövid beszélgetés után rá tudnak mutatni arra a tartozékra, amelyik esztétikailag és a funkcionalitást tekintve is hibátlan.