vecsés parkoló reptér
Vecsés parkoló reptér

Bármikor is kell utazzunk, a feltételek adottak ahhoz, hogy kényelmesen tegyük. A Vecsés parkoló reptér közelében örömmel várja a látogatókat. Itt teljes biztonságában tudhatjuk a kocsinkat, amíg a nyaralás élményét éljük át valahol messze az otthonunktól. A részleteket tekintsük meg online.

Pár kattintás és a feltárul előttünk egy olyan kivételes szolgáltatási lehetőség, amit kár lenne kihagyni. A fapados árak gondoskodnak arról, hogy megérje saját kocsival érkezni. Otthonról elvégezhetjük a foglalást, így a gyors behajtás után már indulhatunk a terminálhoz. A Vecsés parkoló reptér munkatársai profin képzett szakemberek, akik gondoskodnak mindenről.

Bármilyen kérdésünk lenne, forduljunk hozzájuk bizalommal! A több kamerával őrzött terület messzire elriasztja a tolvajokat, tehát a feltörés kockázatától felesleges tartanunk. A Vecsés parkoló reptér felépítése óta folyamatos a látogatottsága. Több 100 férőhely biztosított és választékos járműflotta fogadására van mód. A személyautó mellett, érkezhetünk motorral, de busszal vagy kamionnal is.