Syma drón
Syma drón

A termék típusa, mérete és felszereltsége nagyban meghatározhatja a felhasználási területét. A Syma drón egyes kiadásai szórákozásra lettek kialakítva. Az X8C Venture típusa is inkább a kikapcsolódást szolgálja. Egy nagyméretű quadcopterről van szó.

A termék 2 megapixeles HD kamerával rendelkezik, szóval inkább a kezdő fotósoknak tervezték. Akik komolyabb dolgokra szeretnék a márka termékeit felhasználni, azoknak az erősebb szerkezetű és nagyobb kapacitású kellékek között érdemes nézelődni.

A Syma drón ezen fajtája okostelefon segítségével is vezérelhető, szóval ha véletlenül otthon felejti a távirányítót, akkor sincs baj. A megfelelő applikáció letöltése után, az okoskészülékről is könnyedén irányítható.

Az olcsóbb és drágább darabokon szenzorok helyezkednek el, ezek segítik a szerkezetek stabilitását, emellett világítanak, így ha az esti órákban használja a terméket, akkor tisztában lesz azzal, hogy hol keresse. A Syma drón rengeteg színkategóriában van jelen. Válassza azt a kombinációt, amelyiket csak szeretné!