Végre itt a nyár és az évszakra jellemző jó idő beköszöntésével bizony a hétvégi bulik is megszaporodnak. A két nem képviselői közül határozottan a hölgyek azok, akik több időt és figyelmet fordítanak a megjelenésük apró részleteire. Az építő porcelán por élénk árnyalatokban garantáltan beváltja a hozzá fűzött reményt, főleg ha a cél a közelgő partin való tündöklés. A technológia gyors iramú fejlődése a szépségipar termékeit sem hagyja érintetlenül, így az építő porcelán porok is színes kínálatot képeznek, mindezt pedig teszik a németektől megszokott precíz kivitelezésben. A manikűr a szóban a forgó praktikus kiegészítővel lesz igazán élettel teli és ragyogó, így az elismerő pillantásokat és bókokat nyugodtan előre borítékolhatjuk.

A Monabeauty webshop folyamatosan bővülő termékpalettáján könnyedén megtalálhatjuk az aktuális alkalomhoz és a személyiségünkhöz, valamint a szettünkhöz leginkább passzoló építő porcelán port, aminek mindegyike, a magas színvonalú kialakításának köszönhetően szavatolja a kiváló minőséget és a strapabíróságot.

Ha pedig valóban nem szeretnénk a megjelenésünk okozta sokkot a véletlenre bízni a várva-várt bulin, a Cat Eye géllak legyen a választásunk tárgya! Az angol elnevezésű termék nagyon beszédes, ugyanis az alkalmazása során a házi kedvencek, a macskák szeméhez hasonló káprázatos szépségű összhatást biztosítanak. Ez a géllak kicsit furfangosabb alkalmazást igényel, mint a társai, ugyanis nemcsak a megszokott módon 2 rétegben kell felvinni a körömre, de egy arra alkalmas mágnest is be kell vetni, hogy a még meg nem kötött lakkban lévő ragyogó szemcséket egy vonalba rendezhessük.

Érdekesen hangzik, ugye? A Cat Eye géllak bizonyítottan tartós, az egyediségében pedig a párját ritkítja. A lakk által életre keltett különleges fényhatás pedig úgy vonzza a tekintetet, mint mágnes a vasat. A már említett internetes bolt termékpalettáján található macskaszem-hatású lakkok UV és LED lámpa alatt is minden gond nélkül használhatóak. Ha egyediségre vágyik valaki, ezzel garantáltan eléri!