Vőfély és ceremóniamester

Vőfélyt vagy ceremóniamestert keres, de eddig még nem talált olyat, aki szimpatikus? Akkor a figyelmébe ajánljuk Martikán Mihályt, a honlapján itt találhat róla információt. Az úrnak már több év tapasztalata van a szakterületén. Mindig frissen és üdén érkezik meg a lakodalomba. Azt tartja a legfontosabbnak, hogy a pár jól érezze magát.

Persze szem előtt tartja a násznép szórakoztatását is. A honlapján itt tájékozódhat, ha tudni szeretné, hogy milyen értékek mentén dolgozik ez a szakember. Fontosnak tartja a pontosságot, ezért a megbeszélt időpontban mindig megérkezik. Erényei közé tartozik még a megbízhatóság. Mindig tartja magát ahhoz, amit a párral megbeszélt. A weboldalán megtekintheti azt is, hogy milyen referenciái vannak. A tapasztalatok szerint, ceremóniamester nélkül szétcsúszhat a program és komoly késések fordulhatnak elő. A vendégek türelmetlenek lehetnek és számon kérhetik a páron, hogy miért nem úgy történt minden, ahogyan az a programfüzetben szerepelt.

A honlapján itt találhat további információt arról, hogy milyen szokásokat illik tiszteletben tartani egy esküvőn. Nincs semmi gond abban az esetben sem, ha Ön és a párja inkább úgy döntenek, hogy nem szeretnének rizsdobálást. A rizst könnyedén helyettesíteni lehet rózsaszirmokkal. Nem muszáj sort keríteni a menyasszony elrablására sem. Martikán Mihály honlapján itt szerezhet információt arról is, hogy milyen napokon vállal munkát vőfélyként vagy ceremóniamesterként.

Nem csupán hétvégén lehet számítani rá. A telefonszámon hívja fel, ha időpontot szeretne kérni! Ne habozzon sokáig, hiszen nyári időszakban igen sokan keresik meg! A szakember rövid időn belül meg fogja mondani, hogy ráér-e a megadott dátumon. A honlapján itt tájékozódhat, illetve kérhet ajánlatot. Hasznos tippeket is olvashat az esküvőre vonatkozóan ezen a helyen. Például azt tanácsolja, hogy rossz idő esetére is kell csinálni egy forgatókönyvet. A torta felvágását nem szabad az utolsó pillanatra hagyni, hanem minél hamarabb sort kell rá keríteni.