Kiváló készítmények

A ritkuló hajkorona egyre több embernek okoz problémát nap mint nap. Amíg a férfiak egy idő után képesek beletörődni ebbe a ténybe, addig a hölgyek esetében más a helyzet. Viszont a Gettik hajdúsító elhozta a megoldást, amit bárki alkalmazhat, még akkor is, hogyha valakinek igazán vékonyszálú. A titka az elektrosztatikus töltésben rejlik.

Hajmosás után csak rá kell szórni egy adagot a termékből a fejbőr azon részére, ahol ritkulni kezdett. Az apró mikroszálak megtapadnak a felületén és teljes mértékben azt a hatást keltik, mintha az a valódi lenne.

Ez egy kifejezetten gazdaságos megoldás, hiszen nem kell százezreket költeni a beültetésre és nem kell különféle, méregdrága csodaszerektől várni a megoldást, amelyek a legtöbb esetben teljesen hatástalanok.

A használata teljesen biztonságos, nem károsítja a szerkezetét, mivel egy teljes mértékben természetes termék. A hajdúsító nem kezd el leperegni a szálakról egészen a következő hajmosásig, ráadásul az izzadságnak is tökéletesen ellenáll, de még az esőnek sem fogja magát megadni.