A kertben és az udvaron található növények gondozása sok időt igényel. Ebből rengeteget kell öntözéssel töltenünk, ám ez nem olyan egyszerű, különösen az olyan helyeken, ahol nincs vezetékes vízellátás. A LEO szivattyú az öntözésen kívül házi vízműhez is csatlakoztatható.

A választást az adott mennyiségű vízszükséglet befolyásolja a leginkább. Amennyiben ezt szem előtt tartjuk, biztosan kiválasztható a tökéletes LEO szivattyú az adott feladathoz.

Ha már beszereztünk egy ilyen berendezést, akkor nyilván nem szeretnénk rendszeresen a karbantartásával babrálni. Éppen emiatt, a LEO szivattyú tervezésekor odafigyeltek az alacsony szervizigényre. Ennek köszönhetően, a beszerelést követően szinte már nem is lesz többé dolgunk a LEO szivattyúval.

Ha valamiért mégis meghibásodna, akkor sem kell lecserélnünk, mert könnyen javítható és egyszerűen találhatunk hozzá alkatrészt. A felszíni szivattyúk mellett, megtalálható a búvárszivattyú, ami az ásott kutakban a vízszint alá merülve biztosítja a megfelelő vízellátást.