kerékpárszállító
Kerékpárszállító

Egy hosszabb kirándulás alkalmával érdemes magunkkal vinni olyan járműt is, amivel nagyobb távolságokat megtehetünk rövid idő alatt. Itt most nem az autóról van szó, hanem inkább egy minőségi kétkerekűről, ami még a terepet is jól bírja. A kérdés már csak az, hogy mégis milyen módon tudjuk magunknál a bringát? Erre a célra alkották meg hosszú fejlesztések eredményeként a kerékpárszállító szerkezetet.

Ez egy kiegészítő, amit a kocsi csomagtartójára, a vonóhorogra vagy a tetejére lehet illeszteni típustól függően. Némelyik kerékpárszállító képes egyszerre 4 darab bicaj befogadására. A tartósság jegyében gyártották a termékeket, ezért teljesen megbízhatók.

Rendeljük meg azt a bikelife.hu weboldalon, amelyik megfelel a céljainknak! Soha ne induljunk el hosszabb útra a kedvencünk nélkül és használjuk ki annak az előnyeit a hegyek között vagy bárhol, ahol több időt töltünk el! Jóval nagyobb területet bejárhatunk és több élményben lehet így részünk. A kerékpárszállító gondoskodik arról, hogy tehermentesen történjen a bringa mozgatása.