barista képzés Budapest
barista képzés Budapest

Egy meghitt kávézó tökéletes színtere lehet egy baráti találkozónak. A kávéházakat megkoronázza, ha a munkájukat hozzáértő személyzettel vannak ellátva. A nagyvárosokban rengeteg pincériskola elérhető, ahol tökéletesen kitanulható a szakma. A barista képzés Budapest városában számos intézmény keretein belül elvégezhető.

A tanfolyam során, a tanulók az alapfogalmaktól kezdik a tananyagot és szép fokozatosan az elméleti rész elsajátítása után, belekezdenek az izgalmas gyakorlati modulba, ami 6 hét leforgása alatt lebonyolítható és csak heti 1 napot vesz igénybe. A mindennapi munkavégzés mellett is kényelmesen elvégezhető.

Mivel a kávé a világon a legnagyobb mennyiségben fogyasztott élénkítő ital, ezért az emberek gyakran betérnek a kávéházakba, elfogyasztani kedvenc feketéjüket, így fontos a jól képzett szakemberek jelenléte a kávékészítés minden mozzanatánál. Az érdeklődők figyelmébe ajánlott, a barista képzés Budapest városában, az erre a célra kifejlesztett iskoláiban, ahol képzett oktatók végzik a munkájukat.