Láthatósági kabát a biztonságunkért
Láthatósági kabát a biztonságunkért

Rengeteg olyan munkakör létezik, ahol a munkás valamilyen kapcsolatban van a gépjárművekkel. A láthatósági kabát feladata, hogy a munkát végző személy biztonságban legyen, a mellette elhaladó járművek ellenére és nyugodtan végezhesse a feladatát. Milyen lehetőségek közül lehet választani?

Az egyik legösszetettebb választás a több funkciós kabát lehet, amit a körülményekhez mérten lehet alakítani. Az alapkabátot szét lehet választani külső és belső darabnak, mellénnyel vagy nélküle, így legyen szó melegről vagy hidegebb napokról, a láthatóság biztosított, nem nehezíti meg a munkát.

Választható vízálló láthatósági kabát is, hogy az esős napokon a funkcióját betölthesse és ne kelljen megállítani a munkát a biztonság érdekében. A vásárló több szín közül választhat, hogy minden alkalomhoz, minden munkakörhöz adott legyen a megfelelő öltözet. Bárkinek, akinek a biztonságához hozzájárul, hogy az éj beállta után is tisztán kivehetővé váljon a járművezetőknek kötelező a láthatósági kabát használata.