kotyogós kávéfőző
Kotyogós kávéfőző

Akik a modern kávéfőző gépek világában nőttek fel, azok már el sem tudják képzeli az életüket a habos különlegességek nélkül. Pedig a kotyogós kávéfőző bájával nem veheti fel a versenyt egyik kapszulás, ultramodern berendezés sem és bár nem lehetett cappucinot vagy tejhabos lattet készíteni, igencsak jó feketét ihattunk ennek köszönhetően is.

Nem véletlen, hogy sok otthonban ma is a régi kotyogós kávéfőző van használatban, ha pedig meghibásodik, akkor szinte kétségbeesetten próbálják megjavítani. A jó hír, hogyha nem lehet megmenteni, akkor az edenyshop.hu oldalon újat lehet venni, különböző méretekben, színekben és kialakítással.

Tehát, aki kénytelen megválni a már családi örökségnek számító kotyogós kávéfőzőjétől, az itt méltó utódra találhat. Sőt, ajándékba is nyugodtan vásárolhat egy-egy kotyogós kávéfőző példányt azoknak, akiknek szeretne megmutatni egy darabkát a múltból, illetve azoknak is, akik köztudottan rajonganak a retro dolgokért és úgy vélik, hogy ez is szerves része lehetne a készletüknek.