Amazonit karkötő
Amazonit karkötő

Különleges türkizkék színű ásványokkal kirakott karkötőt keres ajándékba? Az amazonit karkötő tökéletes választás, valóságos színcsodát produkál a páratlan árnyalataival. Az Amazon folyó nevéből ered maga a kristály megnevezése, mivel ott találtak meseszép zöldeskék színű köveket. Az amazonit karkötő jótékony hatásaival is felruházza azt, aki éppen viseli. Oldja a stresszt, kontroll alatt tartja az indulatokat, fékezi a dühöt vagy a túlcsorduló szeretetáradatot.

Amellett, hogy támogatja a higgadt kommunikációt, a legenda szerint szerencsehozó erővel is bír. Mivel cégünk kimondottan egyedi, kézzel készített ékszereket készít, a nálunk megtalálható amazonit karkötő esetében is bátran kimondhatjuk, hogy minőségi kiegészítőt kap az, aki webshopunkban vásárol. De nemcsak előre elkészített modellekből válogathat, speciális kéréseit, egyénre szabott elképzeléseit is megvalósítjuk. Az amazonit karkötő között is van egyszerű és gyöngyökkel vagy charmokkal, esetleg medálokkal tarkított változat.

Az ásványok mellett, a felhasznált nemesfém elemeknek köszönhetően, az ékszer nem korrodálódik és nem oxidálódik, így a szépségének sokáig tud örvendeni. Az amazonit karkötő hangsúlyossá teszi a zöld és kék szemeket, sőt, játszani tud azok árnyalataival. Teljesen fehér és kreol bőrű nőknek egyaránt izgalmas ékszer, míg egyiknél az elérhetetlen nőt sugallja, addig a másiknál a buja és egzotikus megjelenést erősíti. A kézműves technikával előállított amazonit karkötő olyan dizájnékszer, ami erősíti a Bika, a Mérleg, a Nyilas, a Vízöntő, a Halak, valamint a Szűz csillagjegyek agyi funkcióit, ugyanakkor hat az intuícióra is.

Terhes nőknek is remek ajándék, viselője könnyebben éli meg a szülést, továbbá helyrehozza az anyagcserezavarokat. Aki a türkizes amazonit karkötő helyett inkább valami zöldesebb ékszert szeretne, annak érdemes megtekintenie az aventurinból készült darabokat. Ha pedig inkább a kék felé húz a szíve, bátran vásároljon honlapunkról lazurit vagy szodalit ékszereket! Speciális marokköveket is forgalmazunk az otthoni energiák serkentésére.