Társkeresés online
Társkeresés online

Aki igazán szeretné megtalálni a nagy Őt, az beleugrik a mélyvízbe és internetes társkeresésbe vág. Te is megtalálhatod a másik feled, különösen ha kiaknázod az online ismerkedés minden előnyét. Minél több társkereső oldalra regisztrálsz, annál nagyobb eséllyel találhatod meg a párodat! A regisztrációt érdemes olyan honlapokon megejteni, ahol a tagokat felügyelni, moderálni és kontroll alatt lehet tartani, így nagy valószínűséggel elkerülnek az úgynevezett suttyók vagy ostoba személyek.

Amennyiben egy fizetős társkereső oldalra iratkozol fel, biztos lehetsz abban, hogy a tagságod különféle extrákkal segíti a keresést, keresőrobotok ajánlanak fel ismerkedéshez partnert vagy több fotót tölthetsz fel magadról. A fizetős társkereső oldalra rendszerint olyan férfiak és nők regisztrálnak, akik komoly szándékkal vágnak bele az ismerkedésbe, többségük ráadásul diplomás, egyedülálló.

Ha ilyen társkereső oldalra kattintasz, biztos lehetsz abban, hogy a szerelem megélése hamar össze fog jönni. A Párom weboldalon nemcsak a huszonévesek ismerkednek, ugyanis elvált és megözvegyült középkorúak, korosodók szintén keresik a boldogságot. Ahhoz, hogy betoppanjon a nagy szerelem, tenni kell!

Elsősorban nem szabad hiányosan hagynod a profilod, tölts fel magadról képeket, add meg az alapadatait, írj magadról egy bemutatkozót! Természetesen nem kell minden jelentkezőre reagálnod, viszont amennyiben valakit szimpatikusnak találsz, adj esélyt, találkozzatok! Már az első randi is lehet mérföldkő az életedben. Ha úgy érzed, hogy a dolog ebben ki is fulladt, akkor ismerkedhetsz másokkal tovább, ha viszont vibrál a levegő, ismételd meg a találkozást, rázódjatok össze! Gyakori probléma, hogy a társkereső oldalra regisztrált szinglik egy-két sikeresnek vélt randi után meglepetten konstatálják, hogy az ismerkedés megreked, a levelezőpartner szőrén-szálán eltűnik. Tanuld meg kezelni a helyzetet és maradj korrekt, de ha valaki mégsem tetszik, tapintatosan tudasd vele! Ez a fajta lezárása egy el nem kezdett kapcsolatnak még mindig tisztességesebb, mint lógva hagyni a korábbi randipartnert.