kézműves szappan
Kézműves szappan

Köztudott a csalán gyógyhatása, de azt kevesen tudják, hogy méregtelenítő és antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik. Ráadásul kozmetikai termékeket is készítenek a felhasználásával, példának okáért megemlítendő a csalán kézműves szappan, amit megvásárolhatunk a vitalis-szappan.hu webshop kínálatából.

Használata kombinált és normál bőrre ajánlott, de leginkább a zsíros és pattanásos felhám esetében tesz csodákat. Ez a kézműves szappan helyreállítja a faggyúmirigyek működését, így eredményesen kezeli a zsíros bőrt, valamint hozzájárul a pattanások eltűnéséhez is. Ellenállóvá teszi a bőrt a baktériumokkal szemben.

Hajra szintén használható a csalános kézműves szappan, mivel serkenti a fejbőr vérellátását, ezáltal erősödnek a hajhagymák, de a hajzsírosodás is megszűnhet. Ha rendszeresen használjuk ezt a terméket, a hajunk dúsabbá és fényesebbé válik. A benne megtalálható egyik illóolaj a citromfű, általa fűszeres, mediterrán illatú a csalános kézműves szappan. Nagyon kellemes, próbálja ki Ön is!