ipari betonpadló
Ipari betonpadló

Egy gyárban nem lehet akármilyen betonpadló mellett dönteni. Ilyen helyeken csakis az ipari betonpadló jöhet szóba. Sokan döntenek az Armatop mellett műhelyek és gyárak esetében. Miért is olyan jó ez? Nos, ez egy korrund adalékkal készülő, nagy szilárdságú száraz keverék, amelyik a monolit padlószerkezeteknél remekül beválik.

Az ipari betonpadló kifogástalan választás minden olyan kereskedelmi és üzemi környezetben, ahol nagyon fontosnak bizonyul a tartósság, a kopásálló jelleg, a hosszú élettartam, az esztétikum, illetve a reális ár is mérvadó. Az Armatop ipari betonpadló teljes mértékben beválik, ahol fémes mechanikai hatás várható. Szerelőműhelyekben, üzemekben, áruházakban és bevásárló központokban ez beváltja a hozzá fűzött reményeket.

Az ipari betonpadló nem okoz csalódást, hiszen nagy keménységű, gyorsan kialakítható, garantált a csúszásmentes és sima felület, illetve az egész réteg pormentes és könnyen tisztítható. Az is nagy előny, hogy ez hét színben is kialakítható, és az olajnak, zsírnak, benzinnek, illetve számos hasonló anyagnak remekül ellenáll.