Természetes készítmények
Természetes készítmények

Az egészséges hajzuhatag megőrzéséért nap mint nap fontos a megfelelő ápolás. A káros környezeti tényezők, mint például a füst és a por lerakódnak, rátapadnak a hajszálakra és nehezen kifésülhetővé teszik azt.

Annak érdekében, hogy frizurája minden élethelyzetben megfelelően nézzen ki, ne veszítse el a puhaságát, alkalmazza a természetes sampon készítményeket! A krémes állagú, megfelelően feloldódó, természetes alapanyagokat tartalmazó portéka mindennap igénybe vehető a hajkorona kiszárítása nélkül.

Megfelelő mennyiségű vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek a fejbőrnek és a hajhagymáknak. A házilag előállított természetes sampon kíméletesen tisztít, kellőképpen serkenti az anyagcsere folyamatát.

Ha korpás és zsírosodásra hajlamos fejbőrrel rendelkezik, a természetes sampon, aminek kompozíciója növényi olajokból tevődik össze, remek opciónak tűnik. A természetes samponok remek baktériumölő hatásuknak köszönhetően, felveszik a harcot a fejbőr elváltozásaival és természetes fényt varázsolnak a hajkoronának.