Kattintson az emaki.hu linkre
Kattintson az emaki.hu linkre

Most már beköszöntött a tél, bár még meglehetősen meleg van, ennek ellenére már tavaszra kell hagyni a metszési munkálatok azon részét, amit ősszel nem sikerült befejezni. Azonban ez nem azt jelenti, hogy ilyenkor nem érdemes szerszámokat beszerezni a tavaszi munkához. Igenis megéri, mivel ilyenkor meglehetősen sok szerszám kedvezményes áron szerezhető be. Az emaki.hu linkre kattintva megnézheti, hogy milyen árakon mozognak most az ünnepek alatt az elektromos ágvágók.

Nyilván az árak függnek a gépek méretétől, teljesítményétől, meg egyéb paramétereitől, de egy jó minőségű, megbízható ágvágó most akár 16.990 Forintért is megrendelhető. Nyilván, hogy ebben az árkategóriában még nem beszélhetünk túlzottan performáns gépekről, azonban ezzel is elvégezhető a kertben levő fák metszése. Viszont, ha valaki kicsivel komolyabbat szeretne, akkor 23.990 Forintért már elég korrekt elektromos ágvágó boldog tulajdonosa lehet. Nyilván, hogy itt még nem merülnek ki a lehetőségek, hiszen ezen a téren is a határ a csillagos ég, viszont mielőtt beleugrana a vásárlásba először mindenképpen érdemes kissé felmérnie, hogy hol is szeretné használni, mekkora fák vannak ott vagy a jövőben milyen mértékben szeretné visszavágni azokat. Majd csak ezt követően érdemes kiválasztani és megrendelni a megfelelő szerszámot.

Az elektromos ágvágó azért nagyszerű találmány, mert ahogy a neve is elárulja, elektromos árammal működik vagyis feltölthető akkumulátortól kapja az energiát, vagyis nem bocsájt ki semmiféle káros anyagot, nem kell költeni a benzinre, nem kell folyamatosan keverni az üzemanyagot bele és aggódni, hogy vajon akkor most jól sikerült adagolni hozzá az olajt, mindemellett pedig rendkívül csendes is. Az elektromos motor 750 W teljesítménye pedig elegendő ahhoz, hogy a vastagabb ágaktól is megszabadítsa a fákat. Tehát, ha szeretné, hogy tavasszal olajozottabban menjen majd a munka, akkor mindenképpen kezdjen utánanézni már most az elektromos ágvágóknak, hiszen jelenleg olyan alacsony áron szerezheti be azokat, amitől ünnepi hangulata támad.