Huawei Honor 8 Lite
Huawei Honor 8 Lite

A modern mobiltelefonok legfontosabb ismertetőjegye a hatalmas érintő kijelző. Ez alapján könnyen meg lehet különbözteti az okostelefonokat a hagyományos mobiltelefonoktól. Működésüket tekintve is jelentős eltérés van a két típus között. Az utóbbi évek egyik legsikeresebb, legnépszerűbb okostelefonja a Huawei Honor 8 Lite, amely több színben is megvásárolható a szaküzletekben.

A klasszikus fekete készülékek mellett az elegáns fehér is bekerült a kollekcióba. De azok is megtalálhatják álmaik készülékeit, akik az extrémebb megoldást kedvelik, ugyanis a Huawei Honor 8 Lite készülékei arany és kék színben is megtalálhatók. Az alapmodellhez képest ez a készülék valamivel kisebb, és gyengébb is, de ez utóbbi nem feltűnő a laikusok számára.

Már hagyománnyá vált a kínai gyártók esetében, hogy elkészítik a csúcskategóriás telefonok gyengébb változatát is. Ez a gyengeség a Huawei Honor 8 Lite esetében abban mutatkozik meg, hogy a 3 gigabyte-os memóriája nem bővíthető, de a hardver és a szoftver is megbízhatóan működik. A 16 gigabyte-os tárhely azonban bővíthető, ám ehhez fel kell áldoznunk a második SIM kártya használatának a lehetőségét. A Huawei Honor 8 Lite is el van látva megbízható érzékelőkkel, amelyeknek köszönhetően a készülék felhasználási lehetősége jelentősen kibővül.

Használhatjuk navigációs eszközként az utazások során, de akár az edzések alatt is nagy hasznát vehetjük. A hátlapon található ujjlenyomat olvasó biztonságosabbá teszi a telefont. Így az illetéktelenek nem férhetnek hozzá a telefonon tárolt adatainkhoz.