Szivek pince

A borászok és szakértők úgy vélik, hogy a borkészítés igazi titka a hagyományok, valamint a korszerű megoldások és módszerek együttes erejében rejlik. Ebben hisz a Szivek pince két tulajdonosa is, ami talán megmagyarázza, hogy miért vált ez a kis borászat annyira sikeressé és közkedveltté.

Itt mindig is főszerep jutott a fiatal dinamizmusnak, a töretlen munkakedvnek és persze a tradicionális értékeknek. A tulajdonosok fő célja, hogy a boraikon keresztül mutassák be a termőhely összetettségét, gazdagságát.

Mivel ez egy kis családi vállalkozás, ezért a kezdetekben ez nem ment gondmentesen. Azonban a minőségű nedű, amelyet nemcsak a bor rajongói kedvelnek, hanem a szakemberek is, meghozta a sikert. A Szivek pince legnagyobb büszkesége, hogy itt több generáció óta foglalkoznak az emberek a szőlőműveléssel, borászattal.

A mostani két tulaj és egyben testvérpár az édesapjuk tudása, tapasztalata segítségével garantálják a színvonalas italokat. A Szivek pince hagyományos megoldásait igazolja, hogy a 19. század végén készített nyomógerendás prés még mindig üzemben van és ez a vállalat egyik különlegessége.