Szolgáltatott iroda
Szolgáltatott iroda

A startup cégek és a kisebb családi vállalkozások körében nem ismeretlen a szolgáltatott iroda fogalma. Ezt a rendkívül közkedvelt megoldást az induló vállalkozások is előnyben részesítik a hagyományos irodabérléssel szemben. Egyrészről a sikeresség köszönhető a rugalmas személyre szabható feltételeknek, másrészről a hatékonyságot növelő kiegészítő szolgáltatásoknak.

Több szempontot megvizsgálva az ideális elhelyezkedés és a fejlett technológia is a szolgáltatott, bútorozott irodák mellett szól. Mivel a szolgáltatott iroda hosszabbtávú elköteleződés nélkül kínál alternatívát az irodabérlés területén, így nem meglepő, hogy ilyen közkedvelt irodamegoldás a vállalkozók világában.

Nagyobb beruházás nélkül percek alatt megvalósítható a bérlés, így az induló vállalkozások dinamikus ütemben fejlődhetnek és rövidebb időn belül érhetnek el nagyobb üzleti sikereket. A FirstClients által kínált szolgáltatott irodák ergonomikus bútorokkal felszereltek és a legmodernebb technikával ellátott irodamegoldást biztosítják az Ön vállalkozása számára.

A FirstClients irodák vonzó üzleti címeken találhatók Budapest frekventált üzleti negyedeiben, közlekedési csomópontokon. Az ízlésesen bútorozott irodák a legfrissebb szabványoknak megfelelő telefon- és internetkapcsolattal felszereltek. Ön és munkatársai azonnal beköltözhetnek, így az első perctől csak a munkára koncentrálhatnak.

A FirstClients olyan szerződési időtartamot kínál, amely maximálisan testre szabott és rugalmasságot biztosít, megkímélve Önt az üzemeltetéssel járó adminisztratív feladatoktól és a nagyobb kezdeti beruházásoktól. Minden FirsClients irodaházban központi recepció található, mely vállalkozása helyi arculatát erősíti. A szakképzett személyzet igény esetén kezeli a cége összes recepciós és adminisztratív feladatát.