Strapabíró gumik túrázáshoz
Strapabíró gumik túrázáshoz

A defekt mindennapos dolog a biciklisek körében. Ilyenkor nincs mit tenni, cserélni kell. A gyakorlott bringásoknak nem okoz gondot kiválasztani a megfelelő méretet. Aki még kezdő, annak egy kerékpár külső gumi csere megnehezítheti az életét.

Gondot jelenthet, ha nem tudja mire van pontosan szüksége. Külső vagy belső gumira, esetleg mindkettőre egyszerre? Fontos tudni, mi alapján találhatja meg az újat. Keresse fel bátran a Bikediscount webáruházat!

Széles választékuk mellett még segítséget is nyújtanak a megfelelő méret és típus kiválasztásában. A kerékpár külső gumi mérete colban vagy milliméterben van megadva. A felhasználási terület is lényeges lehet, hiszen teljesen más kell a városi közlekedéshez, mint a hegyvidéki többhetes túrázáshoz vagy versenyzéshez.

Ebben az esetben a bordázottságot kell figyelembe venni, hogy mire van szüksége, defektvédelemre, esetleg jó tapadásra. Bármit is keres, a webáruház kínálatában a legkülönfélébb igényeknek megfelelő termékeket megtalálja, persze a kerékpár külső gumit is.