Innovatív dizájn

A könnyedség és az izgalmas bohém színek mindig divatosak lesznek. Könnyen felidézhetik egy jó buli, vagy egy remek fesztivál hangulatát. Az Ice Watch izgalmas színvilágával valami olyat alkotott, amit eddig másoknak még nem sikerült. A szivárvány minden színében pompázik és a viselése ad egyfajta szabadságérzetet és függetlenséget. Pont, ahogyan a tervezői megálmodták és felrúgták vele a más cégek által lefektetett szabályokat, amik a minőségi karórákat jellemzik.

Nem kell feltétlenül csillogjon-villogjon, nincs szükség drágakövekre és nemes alapanyagokra egy stílusos karóra kivitelezéséhez. Az Ice Watch tartóssága és szerkezetének egyszerűsége már számtalanszor bizonyított az évek során. Leginkább a fiatalok körében vált népszerűvé, de az idősebb korosztály is szívesen viseli, a visszafogottabb színeket, amelyek remekül mutatnak például egy nyaralás alatt.

Az Ice Watch mindenkire gondolt, ezért a kicsik is viselhetik ezeket a remek modelleket, mivel gyerekórák készültek. Nem hiába mondják, hogy divatot teremtett, mert egy olyan irányzatot sikerült összeállítania, ami alig több mint tíz évvel indult útjának és az emberek szinte egyből felkapták rá a fejüket.

Az Ice Watch sikere azóta is töretlen, még mindig remek eladásokat produkál világszerte. A koncepció ugyanaz, azonban megjelentek újabb anyagok és izgalmasabb színösszeállítások, amelyekkel folyamatosan sikerül megújulnia ennek az izgalmas és laza márkának. Az Ice Watch tervezői még korántsem fogytak ki az ötletekből, van még jó pár dolog a tarsolyukban, amivel megörvendeztethetik a nagyérdeműt.