Blaumann edény

Főzőműsorokban nemcsak az ínycsiklandozó ételeket, hanem a profi eszközöket is megcsodálhatjuk. A Blaumann edény család a profiknak is becsületére válik, hiszen mindent tud, ami a jó főzéshez kell. Jó hír azonban, hogy ezek az edények mindenkinek elérhetőek.

Az edenyshop.hu webáruházban minden olyan fazék, lábas és serpenyő megvásárolható, ami a sütéshez és főzéshez szükséges. A fazekak és lábasok kizárólag rozsdamentes acélból készülnek, ezért a sütőben használva is teljesen biztonságosak. Az 5 rétegű alj a termék minőségének megőrzéséért és az ételek leégésének megakadályozásáért felelős.

A Blaumann edény típusok indukciós, kerámia, halogén, gáz, elektromos főzőfelületen egyaránt használhatóak. A tökéletes sült ételek elkészítését a különböző méretű és funkciójú serpenyők és a háromrétegű márványbevonatos kovácsolt alumínium wok biztosítja. A Blaumann edény fajták egyszerűen tökéletesek úgy a nagykonyhai használatra, mint az otthoni főzőcskézésekhez. Próbálja ki Ön is, mert nem fogja megbánni!