Minőségi fűrészek baráti áron
Minőségi fűrészek baráti áron

Szerszámgépek ide vagy oda, még mindig sok esetben hasznosabbak a kézi szerszámok. Így van ez a famegmunkálás esetén is. Hogyha könnyebb feladatokról van szó, a Fiskars fűrész előnyösebb megoldásnak számít. Nemcsak barkácsolás során számítanak jól bevált eszközöknek, hanem a kerti munkák alkalmával is nélkülözhetetlennek. Ágvágóként szintén megállják a helyüket.

A fűrészek mellett, jól jöhet egy akkus ágvágó is, ami szintén részét képezi a kínálatnak. Az éles fogakkal ellátott Fiskars fűrész lehetővé teszi a vastagabb ágak levágását, amivel már egy metszőolló nem lenne képes megbirkózni.

Ami különlegessé teszi ezt a nagyszerű terméket az nem más, minthogy a nyélben a pengék cserélhetőek. Ennek köszönhetően, akár fémvágásra is használható a megfelelő penge behelyezésével.

A Fiskars fűrész ergonomikus kialakítással lett ellátva, ezért nem kell rettegni a tenyéren kialakuló vízhólyagoktól vagy a fájó csuklótól. A Denakert kínálatában található Fiskars fűrész mindegyike minőségi termékeknek számít, amihez jutányos áron hozzá lehet jutni.