20 kw napelem rendszer ár
20 kw napelem rendszer ár

Egy otthon energiaellátása hihetetlenül fontos, ezért nagyon oda kell figyelni a részletes megtervezésre, a kellő hatékonyság érdekében. Amennyiben szeretne túllépni a korlátokon és elérni, hogy a szolgáltatónál minél kevesebbet kelljen fizetni, akkor a 20 kW napelem rendszer ár kiadása remek befektetésnek minősül. Ez elég nagy teljesítmény, így komoly megtakarításokat érhet el.

Természetesen a költségek ennek függvényében növekednek. Már kisebb vállalkozások kiszolgálására is képes ez a kapacitás. A részletekért keresse fel az oldalunkat, ahol a 20 kW napelem rendszer ár pontos ismertetése történik! A költségek több mindent foglalnak magukba. A napelem mellett, az inverter, tartószerkezet, vezetékek, csatlakozók, földelés és még sok egyéb kiegészítő, valamint típustól függően több év garancia, amire bátran támaszkodhat. Végre eljött az ideje, hogy egy olyan környezetben éljen, ami saját maga állítja elő a szükséges elektromosságot.

A 20 kW napelem rendszer ár megismerése lehet az első lépés az új világ felé. Számos lakossági szolgáltatást végeztünk már el, de ezen túllépve, a konzorciumi partnerünk támogatásával létrehoztunk egy elektromos autótöltő állomást. A nemzetközi szintéren is teljesen egyedinek számító Solar Carpont az Óbudai Egyetem lelkes diákjai segítségével valósult meg. A költségek fedezését az EIT Urban Mobility végezte. Az Európai Unió ezen szervezetének fő stratégiai célkitűzése, hogy a multidonális közlekedési formák minél hamarabb megvalósuljanak.

A konzorciumi partnerünk több szempontból nyert ezzel a befektetéssel, hiszen nemcsak adott egy ingyenes töltőállomást, de az még kutatási színtérré is vált. A pluszban termelt napenergia ugyanis már leselejtezett elektromos autók akkumulátorában tárolódik. A megfigyelések szerint, az ilyen már nem használt készülékek még képesek évtizedekig ellátni ezt a másodlagos feladatot. Ez fontos információ az újrahasznosítás terén. A konzorciumi partnerünk folyamatosan végzi a kutatásokat ezen a téren és azt megosztja az illetékes fejlesztőkkel, ami nagyban előre lendítheti a későbbi tudományos munkákat.