Férfi karkötő

Ezek a termékek különféle anyagból készülhetnek, így mindenki megtalálhatja a magának megfelelő darabot. A férfi karkötő zárszerkezeteit tekintve nagyon sokféle lehet.

A nyomós változata rendkívül népszerű, hiszen egyszerűen csak át kell nyomni egy gombot a gyárilag készített lyukon, így a kellék többféle pozícióban is fixen rögzíthető. A fém típusú zárak családjába beletartoznak a csapós, a szegecses, az övcsat stílus, a delfinzáras, a csavarós és a karóra stílusú fémszíjas darabok, ezek mindegyike fix és megbízható rögzítést biztosít. A lyukas fajtáknál a zár egy pár lyukkal ellátott fém tárgyból áll, a termék rögzítéséhez annak végét kell a lyukakon átnyomni. A férfi karkötő készülhet továbbá gyöngyös változatban is, ezeket is meg lehet találni minden ékszerészetben mostanság.

Az előbb említett típusok napjainkban hihetetlenül népszerűek lettek, fából és természetes kőből készült darabok egyaránt megtalálhatóak. Viselőjének magabiztosságot nyújt a mindennapok során, tehát mindenképp érdemes beszerezni.