Fehér laminált padló

A fehér szín alapvetően nagyon kényes, hiszen gyorsan piszkolódik és a legkisebb folt is nagyon feltűnő rajta, azonban roppant elegáns és luxusérzetet tud kelteni. Egyre többen döntenek ismét a fehér színű falak mellett, de már a fehér laminált padló sem ritka.

Elsőre őrült ötletnek tűnhet a földre fehér színt választani, azonban ha megtekinti a 2jepetto fehérített és fehér laminált padló kínálatát, bizonyára azonnal meg fog változni a véleménye. Igaz, hogy gyorsan koszolódik és minden szösz látszik rajta, de csodás látványt nyújt.

Frissességet, eleganciát sugároz, ugyanakkor jó fényt ad a lakásnak, ami igazán megér egy kis plusz takarítást. Amire figyelni kell, hogy amennyiben fehér laminált padló kerül a földre, akkor ne legyen minden más berendezési tárgy és a fal színe is fehér, mert túl steril lesz a szoba és inkább egészségügyi helyiségre fog emlékeztetni, nem pedig egy szép otthonra. Elég egy színes bútordarab vagy szőnyeg és csodás összhatást érhet el. Fontolja meg Ön is a fehér laminált padló rejtette lehetőségeket és döntsön a nem mindennapi mellett!