habrózsa dobozban
Habrózsa dobozban

Sokan szeretik a tartós virágkompozíciókat, amelyek nem hervadnak el, sokáig lehet gyönyörködni bennük. Számukra optimális választás a habrózsa dobozban, ami nagyon kedves ajándéknak minősül. Megrendelhető az internet segítségével is ez a csodálatos kompozíció, a viragkuldes.shop.hu weboldalról beszerezhető habrózsa dobozban háromdarabos, szívformájú csomagolásban érhető el.

Különböző méretűek ezek a dobozok, a kicsiben és a nagyban piros habrózsa, a közepesben pedig fehér található. Aranyos gesztus ilyennel meglepni a szeretett hölgyet, de a meglepetés még nagyobb akkor, ha virágfutár kézbesíti. A készlet erejéig 5000 Ft árkedvezménnyel vásárolható meg a habrózsa dobozban, ezért tanácsos még az akció ideje alatt megrendelni.

Ennek a menete rendkívül egyszerű és hamar kivitelezhető, a kiszállítás pedig igazán hamar megtörténik. Amennyiben kérdése volna, azt a weboldalon keresztül felteheti a webáruház munkatársainak. Lepje meg a szerelmét úgy, hogy vásárol neki egy csodás habrózsát dobozban és az eredmény nem marad el!