bluetooth fülhallgató
Bluetooth fülhallgató

A vezeték nélküli telefonálás robbanásszerű fejlődése akkor jött be igazán, amikor több európai országban is szigorították a vezetéssel kapcsolatos szabályokat. Elvégre tilos vezetés közben úgy telefonálni, hogy a kéz foglalt.

A bluetooth fülhallgató sofőröknek, üzletembereknek jön jól a leginkább, akik szinte egyik beszélgetésből a másikba csöppennek és a folyamatos telefonálás közben nem igazán volnának képesek használni a kezüket.

A teljesen modern külsővel rendelkező darabok így ma már nélkülözhetetlenné vált sok ember életében. A BlitzWolf által tervezett és gyártott bluetooth fülhallgató modellek mindegyike tökéletesen illeszkedik a füljáratba, hamar fel lehet tölteni, sőt, a jeltávolságuk eléri a 10 métert!

A bluetooth fülhallgató feltöltése mintegy 30 percbe kerül és nagyjából 4 órát lehet üzemeltetni. Nemcsak telefonbeszélgetésre, hanem zenehallgatásra is kiváló választás. Látogasson el az internetes oldalunkra és szerezze be jutányos áron a vezeték nélküli változatok valamelyikét!