ipari karbantartó anyagok
Ipari karbantartó anyagok

Az 1995-ben alapult CHETRA Budapest Kft. esetében kompromisszumokról szó sem lehet, ha a minőség és a baráti árak kerülnek terítékre. Az általuk gyártott ipari karbantartó anyagok megbízhatóság terén sem okoznak csalódást azoknak, akik az adott terméket a finomtechnika területén alkalmaznák.

A CHETRA DE-LU tisztító kenőolaj a nagy terhelhetőségű, strapabíró ipari karbantartó anyagok táborába tartozik és nemcsak a könnyű felhasználhatóság terén vizsgázott jelesre, de a sokoldalúság vonatkozásában is.

A kenőolaj ugyanis minőségi alapanyagokból lett előállítva, így könnyedén kenterbe veri a hagyományos gép- és műszerolaj társait. Az ipari karbantartó anyagok közül a DE-LU-val kimagasló eredményeket érhetünk el, ugyanis az említett olaj az idő múlásával nem öregszik, illetve nem kell tartanunk a gyantásodásától sem.

Milyen területeken lehet alkalmazni egészen pontosan a terméket? Nos, az ipari karbantartó anyag nemcsak a kenési folyamatokban nyújt nagy segítséget, de a korrózióvédelemben is magas színvonalat képvisel.