hajóbérlés
Hajóbérlés

A világ tele van izgalmas kalandokkal, a mi dolgunk csupán annyi, hogy nyitott szemmel járunk és megragadjuk a kínálkozó lehetőséget! A hajóbérlés kétségtelenül ilyen. Kinek ne lenne kedve felfedezni a magyar tengernek is nevezett Balaton festői szépségét, a párjával kettesben romantikázva, esetleg a barátokkal közösen?!

A hajóbérlés szolgáltatás manapság már egyáltalán nem számít luxuskategóriás cikknek. Sőt, túlzás nélkül kijelenthetjük, roppant baráti áron bérelhetjük ki a szimpatikus „ladikot” néhány óra erejéig, ha a hajóbérlés az, amire vágyunk. Érdekesség, hogy a T Flotta csapata, a profi hazai hajózás és idegenforgalom elkötelezett hívei a rendezvényszervezésben is otthon vannak.

Abban az esetben, ha az egyszerű balatoni vitorlás kirándulás mellett, például születésnapi partiban vagy csapatépítőben gondolkodunk, a gárdával megszervezhetjük az esemény részleit. A hajóbérlés keretén belül útra kelhetnek a nagyobb, 50 fős társaságok is, az e célból fenntartott felsőkategóriás vitorlások egyikén.