Gyerekmotor
Gyerekmotor

A kis lurkók imádnak mindenféle szabadidős tevékenységet, aminek során a kertben játszhatnak. Legnagyobb örömüket szolgálja, amikor megkapják életük legelső, a felnőttekéhez hasonló miniatűr járgányukat.

Az elektromos gyerekmotor felhőtlen kikapcsolódást biztosít a legkisebbeknek, ami különböző formatervezésben és színvilágban elérhető az online webshopok kínálatában. A prémiumkategóriás robogók minőségi alapanyagokból összerakott szerkezetek, amelyek 8 éves korig vagy 30 kg-ig használhatóak.

A kiváló kivitelezésnek köszönhetően, az elektromos gyerekmotor nagyon biztonságos szerkezet és mindenfajta terepen megállja a helyét, így alkalmas az udvaron töltött időre.

A felhőtlen pillanatokat előidéző eszköz újratölthető akkumulátorral van ellátva, aminek a feltöltési ideje 8-12 óra, ez a kis szerkezet képes ellátni a járgány használatához szükséges energiát, akár több órán keresztül. Az elektromos gyerekmotor ülése nagyon puha, műbőr anyaggal van bevonva, ennek jóvoltából pedig nem okoz sérüléseket. Az online boltban is elérhető árucikk elektromos gombbal indítható és a maximális sebessége 2,8 km/h.