Az autós utazásokból, kirándulásokból nem lehet kihagyni négylábú barátainkat sem, hiszen ők is élvezik ezeket a tevékenységeket. A kutyák, macskák általában jól bírják az utazást, azonban ez az autó belsejének nem mindig tesz jót. Az autós ülésvédő háttámlára praktikus és olcsó megoldás arra, hogy egyszerűen, kevés ráfordítással megvédjük a kocsi kárpitját.

A gazdik tudják, hogy az esős napok sem veszik el az eb kedvét a kiruccanásoktól. Vizes lábbal és szőrrel behuppanni a kocsiba bizonyára kellemes a kutyusnak, azonban az ülés tisztítása már nem annyira élvezetes a gazdinak. Az autós ülésvédő háttámlára ilyenkor is nagyon jó szolgálatot tesz, hiszen az utazást követően, egyszerűen csak levesszük és betesszük a mosógépbe.

A könnyen tisztítható és szárítható anyagú termék a kaparászások és egyéb balesetek ellen is megvédik az ülését. Az autós ülésvédő háttámlára bármikor megrendelhető a petsker.hu webáruházból, így már nem is kell azon aggódni tovább, hogy a tavaszi kirándulásokat, túrázásokat miként ússza meg a kocsi.