Kerámia aromalámpa
Kerámia aromalámpa

Köztudott, hogy az illóolajok nemcsak a közérzetünkre vannak jó hatással, hanem bizonyos egészségügyi problémákra is megoldást jelentenek, így mielőtt valamilyen szintetikus készítmények után nyúlnánk, esetleg ezek mellé, érdemes néhány növényi kivonatot beszerezni. Ezek párologtatását aromalámpa segítségével oldhatjuk meg, ami lehet egy hagyományos kerámia változat vagy elektromos készülék is.

A kerámia lámpa dekorációnak is beillik és az égő gyertya egy plusz élményt nyújt, azonban, ha nem vagyunk otthon, ezt nem ajánlott alkalmazni. Ezzel szemben, egy aroma difúzzor vagy egy aromaterápia készülék felügyelet nélkül is használható, így már akkor kellemes illat fogadhat, amikor hazaérünk egy fárasztó nap után.

Be lehet szerezni mindkét típust, így váltakozva vehetjük igénybe azokat. Amikor otthon tartózkodunk és tudunk figyelni a lángra, élvezhetjük a nyugtató aromákat és gyertyafényt együtt, ha pedig elmegyünk valahová, akkor pedig áttérhetünk az elektromos aromalámpa változatra, ami felügyelet nélkül is ott hagyható.