Egyedi stílusú kabinbőröndök
Egyedi stílusú kabinbőröndök

A repülővel való utazás előtt érdemes szem előtt tartani a különböző légitársaságok által leszögezett szabályokat a poggyászokat illetően. A repülőkre csak bizonyos mennyiségű és méretű csomagot lehet felvinni, így kifizetődő olyan kabinbőrönd típust választani, amelyik megfelel a szabályozásnak.

Ezen termékek célzottan a repülővel való utazásra lettek kitalálva. Rövid ideig tartó utazáskor minden fontos holmi elfér benne. Nagyobb méretű bőrönd esetén sok időt kell a szalag mellett várni a csomagra.

A kabinbőröndöt fel lehet vinni a fedélzetre, az ülőrész fölötti csomagrészben bőven elfér. Figyelembe kell venni, hogy különböző légitársaságok eltérő méretű bőröndök felvitelét engedélyezik a repülőgépre. Érdemes időben megbizonyosodni az adott társaság szabályairól, hogy utólag ne legyenek bonyodalmak.

A kabinbőrönd kitűnő választás azoknak, akik szeretik közel tudni magukhoz a csomagjukat és nem akarják kockára tenni, hogy esetleg elkeveredjen a többi utas bőröndje között a nagy csomagtérben.