Blue Book Projekt
Blue Book Projekt

Mi lenne a félelmetesebb? Ha megkérdőjelezhetetlenül kiderülne, hogy egyedül vagyunk a világűrben, esetleg az, ha fény derülne az idegen, gondolkodó létforma megdönthetetlen létezésére? Nos, ha van elég bátorságunk eltöprengeni ezen a kérdéseken, akkor rájövünk, mindkét lehetséges válasz egyformán hátborzongató és káprázatos.

A Blue Book Projekt méltán híres írója, Brad Steiger nem kételkedik abban, hogy nem vagyunk egyedül. Sőt, a sci-fi és az összeesküvés elméletek rajongói által istenített szerző kijelenti: nemcsak, hogy nem vagyunk egyedül, de az intelligens lények már több ízben látogatást tettek a bolygónkon – az USA légiereje és a világunk nagy vezetői pedig tudnak minderről.

Miért tartják titokban az idegenek látogatásainak a célját? Valóban létezik az a titkos akta, ami mindezekről a találkozásokról hűen tudósít? Ilyen és ehhez hasonló izgalmas kérdésekre kívánja megadni a választ a Blue Book Projekt című könyv. A mű azokat az olvasókat célozza meg, akik élvezettel vetik bele magukat a konspirációs teóriákba.