Martini ár

A vermut Magyarországon is egy igen nagy népszerűségnek örvendő ital. Az egyik legismertebb brand a Martini. Ez a legtöbb helyen igen drága, ezért sokan nem is vásárolják meg. Szerencsére az idrinks.hu oldalon a Martini ár ténylegesen jutányos, ezért itt többen döntenek ezen ital megvásárlása mellett. Mit kell tudni erről a márkáról?

Nos, a cégnek a tulajdonosa a 19. század közepén alapította meg a Martini & Rossi vállalkozást. Ez ma a nemzetközi Bacardi-Martini csoport tagja. A kezdeti sikerek után, ami a kiváló minőségű vermutnak volt köszönhető, bitterek, azaz keserű szeszes italok és pezsgők gyártásába is belekezdett, szintén ezzel a márkanévvel.

Az elismertséget igazolja, hogy a cég egy 2007-es felmérés szerint, a világ szeszes ital, illetve bormárkái közt a negyedik helyet foglalja el. A Martini ár ettől eltekintve igenis reális a fent említett internetes áruházban. Az üvegekben egy olyan speciális likőrbor van, amelyiket fehér üröm vagy bárányüröm mellett, egyéb füvekkel, fűszerekkel is ízesítenek..