szabadsúlyos edzőgép
Szabadsúlyos edzőgép

Mielőtt bárki elkezdené a kondizást, először saját magában kell eldöntenie, hogy milyen célt akar elérni. Amennyiben csupán az erőnlétünkön szeretnénk javítani, a kardió edzést válasszuk a teljes testes edzés mellé! Komolyabb szintlépésre azonban osztott edzéstervre van szükség és ilyenkor jön képbe a szabadsúlyos edzőgép.

A látványos és gyors izomépítéshez, a megfelelő tápanyagbevitel mellett, egy minden igényt kielégítő programra van szükség. Ha tehetjük, mindennap más izomcsoportokat terheljünk a teljes értékű pihentetés és a regenerálódás okán! A bicepsz tökéletesítésére nincs is jobb megoldás a Scott padnál. Az állítható ülésmagasság és a párnázott részek mind az Ön kényelmét biztosítják.

Tolódzkodó állványra is szükségünk van, ha széles vállakat és a póló alól is kitüremkedő tricepszre vágyunk. A fekvenyomó pad minden konditerem kötelező darabja, így a mi kelléktárunkból sem hiányozhat. A szabadsúlyos edzőgépek táborát erősítik a lábgépek is, amelyek a combok és a vádli izmait hivatottak megerősíteni.