Rendezvénysátor bármilyen alkalomra
Rendezvénysátor bármilyen alkalomra

A HungaroDekor nagyon sok olyan eszközt készít, amelyek egy rendezvénykor, fontosabb eseménykor elengedhetetlennek bizonyulnak a reklámozást, bizonyos produktumok és szolgáltatások bemutatását tekintve. Az egyik legfontosabbnak maga a rendezvénysátor bizonyul, ami alatt megbeszéléséket, gyűléseket, bemutatókat is rengeteg minden mást lehet tartani.

A rendezvénysátor felépítése után nem kell tartani az időjárás viszontagságaitól, hiszen ez épp úgy véd az erős napsütéstől, akárcsak az esőtől, záportól, zivatartól. A rendezvénysátor elkészítését olyan szakértők végzik a cégnél, akik tapasztaltak, rutinosak és maximálisan értenek ahhoz, amit csinálnak. A munkájuk sok mindent magába foglal, akárcsak a tervezést, a ponyva legyártását, és persze a többi tartozékok leellenőrzését.

A HungaroDekor által alkalmazott technológiáknak hála biztosra vehető, hogy a végeredmény minden igényt kielégít majd és a rendezvénysátor egy olyan eszköz lesz, amit nem csupán egy eseményre lehet használni, hanem többször is be lehet vetni.

A cég tudja, hogy a kuncsaftoknak mennyire fontos a tartósság, illetve strapabíró jelleg, és épp ezért használ fel olyan alapanyagokat, amelyeknek hála a sátor sokáig bírja. A vállalatnál a reklámzászló készítés is a gyakran keresett szolgáltatások közé tartozik.

A zászló is egy elengedhetetlen eszköz, ha rendezvényre készül egy vállalkozás, egyesület, sportcsapat. Azonban fontos, hogy a reklámzászló grafikája kifejezetten a rendezvényre készüljön. Ezáltal a látogatók, vendégek pontosan tudni fogják, hogy hol is vannak és miről is van szó. A reklámzászló készítés ekkor azt jelenti, hogy a kész termékek a legtöbb esetben nem használhatóak fel még egyszer.

Ez azért van, mert ugye a tartozékok konkrétan tartalmazzák a rendezvény nevét, dátumát. Nagyobb szabású események pedig a reklámzászló készítés során a dizájn annak az arculatához, mondanivalójához kell igazodjon. Egy bemutató esetén roppant fontos, hogy a látogatók könnyen megtalálják a helyszínt, bejáratot. Ezt szolgálják a rendezvényhelyszín kapujánál magas rúdra elhelyezett, színes, figyelemfelkeltő zászlók.