Scitec Nutrition termékek
Scitec Nutrition termékek

Aki szeret egészségesen élni, az minden bizonnyal a jól megválasztott étkezés mellett, aktívan sportol is. Ehhez azonban fehérje kell, hiszen az ebből gyártott energia felhasználásával fognak dolgozni az izmok. A Scitec Nutrition termékek az Ön segítségére lehetnek, ha proteinben, glutaminban, BCAA-ban és vitaminokban gazdag reggelivel kezdené a napot az edzések előtt.

Ezek a termékek nemcsak a komoly edzéseken résztvevőknek, hanem a sportolóknak is hatékony segítséget tudnak nyújtani. Olyan löketet ad az edzések idejére, amivel csúcsformába kerülhet. A Scitec Nutrition termékek mindegyike megrendelhető a webáruházunkból vagy személyesen megvehető a győri boltjaink valamelyikéből.

A funkcionális élelmiszerekről sem feledkeztünk meg, ha Ön fagylaltot, palacsintát vagy mogyorókrémet enne legszívesebben, az erre készült proteinben gazdag porokból érdemes választania, méghozzá a kívánt ízesítésben. Hasznos kiegészítőink között megtalálhatóak a shakerek, vizes palackok, edzőtáskák és tornazsákok is.