Salgó polc
Salgó polc

Különböző állványokra, állványrendszerekre nagyon sok területen szükség lehet. A különböző raktárak és irattárak mellett, irodákban, pénzintézetekben és otthon is sok olyan holmi van, amit rendszerezetten kell tárolni, így a Salgó polc lényegében bárkinek és bármilyen cégnek jól jöhet.

Ez csavarmentesen szerelhető és teljesen igényre szabható, így a legszélsőségesebb esetekben is jó megoldást kínál. Csak fel kell keresni azt a forgalmazót, aki raktárról tudja szállítani az elemeket és akkor lényegében pillanatok alatt meg lehet oldani az állványok telepítését, rögzítését és a polcokra való pakolást, rakodást is.

Amennyiben Önnek is szüksége lenne erős, strapabíró és jól terhelhető állványra, akkor látogasson el a www.rachtech.hu oldalra, ahol részletesebben is megismerkedhet a Salgó polc előnyeivel! Sőt, itt helyben rendelhet is, hiszen a Rachtech Magyarország KFT. rövid határidővel vállal kiszállítást is. Az elérhetőségüket megtalálhatja a honlapon, ahol már előre informálódhat az árakról, ha szeretne úgy szóba állni a szakikkal, hogy van elképzelése az anyagiak terén is.