plakáttartó állvány
Plakáttartó állvány

Gyakran csak a képzeletünk szab határt annak, hogy mire használunk fel bizonyos termékeket. A plakáttartó állvány különösen remek példa erre, amit sokoldalúan tudunk az előnyünkre fordítani. Nemcsak az lehet mérvadó, ami bele fog kerülni, mert az elhelyezésének módja legalább annyira figyelemfelkeltő.

Ha elég sok darab áll a rendelkezésünkre, akkor komplett iránymutató hálózatot alkothatunk meg belőle. Az állítható magasságának és nyakrésznek hála, kifejezetten kreatív módon irányíthatjuk a figyelmet bizonyos termékekre. A plakáttartó állvány nagyáruházak mellett, konferenciatermekben, múzeumokban, folyosókon, de még vendéglátó egységekben is hasznos segítséget nyújt az eligazításban.

Informálhatjuk a látogatókat az előadások hollétéről vagy kihelyezhető rá a napi menü és árlista. A széles talprésznek hála nagyon stabil, viszont ha huzatosabb vagy széljárta ponton található, akkor érdemes gondoskodni arról, hogy biztosan ne dőljön fel, még egy nagyobb erőhatás következtében sem. Ismerkedjünk meg a plakáttartó állvány változatokkal a store11.hu felületen és rendeljünk bizalommal!