rozsdamentes hűtőszekrény
Rozsdamentes hűtőszekrény

Az élelmiszerek frissen tartásához szükséges az optimális hőmérséklet. Sok esetben a hideg tartomány a megfelelő, amit hűtéssel, hidegen tartással lehet elérni. A rozsdamentes hűtőszekrény az ételek és italok minőségének megőrzését szorgalmazza, legyen szó akár a saját háztartásáról, akár étteremről, ipari létesítményekről, üzlethelyiségekről.

A vásárlók rengeteg változat közül válogathatnak, a 200 literestől kezdve egészen a 2100 l változatig. A rozsdamentes hűtőszekrény könnyen tisztán tartható, általános mosószerrel vagy speciális hűtőszekrény tisztító készítménnyel. Ráadásul a fehér, műanyag borításúakkal szemben, még inkább időtálló, a fehérek ugyanis idővel megsárgulnak és elévültnek tűnhetnek.

A rozsdamentes hűtőszekrény külseje és belseje egyaránt acél, szigeteléssel ellátott és a méretéhez igazított ventillációval rendelkezik. A pocok állíthatóak, áthelyezhetőek vagy kivehetőek, a belső világításnak köszönhetően pedig a tartalma mindig átlátható marad. A lekerekített belső sarkok is nagyon hasznosak, mivel a könnyű tisztítást támogatják.