Sok esetben előfordul, hogy a régi felületeket vagy éppen a frissen elkészült rétegeket javítani szükséges. Ilyenkor kerül előtérbe a gyémánt csiszolókorong, ami egyszerűen fantasztikus eredményt biztosít. A termék kifejezetten erre a célra lett megtervezve, így az innováció jegyében született. A felhelyezése nagyon egyszerű, a tépőzáras hátoldalnak köszönhetően.

A prémiumminőségű ipari gyémántszemcsék egyedi gyantakötésben találhatóak. A munkavégzés teljesen száraz felületen történik. A gyémánt csiszolókorong minimalizálja a por keletkezését. Kiemelten magas sebesség mellett jön létre a vágyott sima felület. Legyen szó már megkopott burkolatok újszerű állapotba hozásáról vagy letört sarkok, élek legömbölyítéséről, a gyémánt csiszolókorong teszi a dolgát.

Többféle szemcsemérettel ellátva rendelhető meg, így maximálisan az igényekhez mérten alkalmazható. A hosszú élettartama ellenére, érdemes gondoskodni róla, hogy legyen kéznél minden helyzetre megfelelő paraméterekkel rendelkező gyémánt csiszolókorong, így mindig van, ami után nyúlni, ha szükség lenne rá.