bútor eladó 
bútor eladó

Előfordul, hogy lakásfelújítás után már nem akarjuk a régi bútorokat használni többé, újakat vásárolunk vagy méretre készíttetünk, így a régi darabok fölöslegessé válnak.

Ilyenkor jól jön egy olyan portál, amelyiken bútor eladó kategória is van, mert itt meg tudjuk hirdetni a sajátunkat. Az ilyen oldalakat sokan böngészik nap mint nap, úgyhogy remélhetőleg hamar elviszik majd a használt darabokat.

Ugyanakkor az is megtörténik, hogy valaki nem engedhet meg magának vadonatúj berendezést, ezért például a megcsipem.hu weboldalon meghirdetett eladó szobabútor valamelyikét nézi ki magának. Itt nagyon sok bútor eladó, de ezek nincsenek agyon használva, nem sérültek, egyszerűen csak nem passzolnak már a tulajdonosuk otthonának stílusával.

Persze arra számítani kell, hogy egy használt eladó szobabútor nem olyan, mint az új, viszont az ára sem annyi. Nagyon sok esetben előfordul, hogy a bútor eladó kategóriában igazi kincsekre lelünk, hiszen ma már nem készülnek megfizethető áron olyan minőségű bútordarabok, mint régen.